center


Hajónapló
SzakcikkekPublicisztikákArchívum


A hajónaplóban az általunk fontosnak tartott cikkekből, elemzésekből válogatunk.

Svédtorna
karmacher. kuriros.blogbox.hu. 2011. szeptember 3.

Jaj, egyetlen drága véreim, hát úgy kellett ez a kettőegy nekünk, mint Makónak Jeruzsálem. Mint panelprolinak az árfolyamgát. Netán mint Viki Mouse-nak Tömjén Zsolt. Végre itt a nagy nemzeti egység, lesz itt még föltámadás, abcug turáni átok, aki magyar velünk tart. Tán még Vona Gábor is föltesz egy Kalyi Jag lemezt, Csurka István belelapoz Göncz Árpád drámáiba, akkora a mámor.

Az mostan ne is legyen fontos, hogyan is lesz tovább zöld gyepen s lelátón, élvezzük most együtt e diadalt, hadd törjön új csúcsok felé e három daliás ponttól a BUX – index, repüljön mélyet az alpesi valuta. Gyöngyözzön jófajta Törley az ég alján, hejbe szép is Árpád véreinek lenni.

Használjuk ki, hogy győztünk egy picit. Nézzünk boldog tekintettel egymás szemébe. Vegyük észre, milyen szépek vagyunk mi itt a Kárpátok ölelő karéjában, mi svábok, tótok, palócok, székelyek, csángók, bolgárok, görögök, beások, askenáziak, ruszénok, örmények, tirpákok.

Ha másért nem , hát ezért kell egy csapat, mert egyedül nem megy. Nem is ment soha. Még akkor sem, ha zászlólengetéshz a népnek stadionjában azér ánglius muzsika dukált legott…

karmacher
Svédtorna. kuriros.blogbox.hu. 2011. szeptember 3.